BOGHOLDERI

Bogholderi


"Det er jo ikke raketvidenskab"


Med satser, beløbsgrænser og lovgivning der ændrer sig årligt, giver det rigtig god mening at finde en som er medlem af Cereda, hvor der er krav om årlig efteruddannelse og rådgiveransvarsforsikring.


Jeg opererer under hvidvaskloven, som alle andre finansielle rådgivere, og derfor er der krav til mit arbejde, udover de faglige bogføringstekniske metoder vi skal bruge.


Stoisk er full-service. Med andre ord skal du forholde dig til én person. Skal der rådgivning på finder jeg den rette. Skal der revision på, så finder jeg eller du en som du er tryg ved.

Du får adgang til mit professionelle netværk af rådgivere, når der er brug for det. Jeg sørger for dine bilag bliver behandlet korrekt i henhold til loven, og min hensigt er ikke at fakturere dig for så mange timer som muligt, men at bruge de digitale værktøjer som er til rådighed når det giver mening.


Det giver stoisk ro i maven.


På mange måder er det fuldstændig som hos de 4 store - bare lidt billigere.


Og skal du bruge en godkendt revisor, så samarbejder jeg med flere og kan formidle afhængig af dine behov.

 
 
 
 

Dit bogholderi


Når det kommer til dig bogholderi, så er der mange veje til det samme sted. Og lige nu er det typisk et årsregnskab.


Nogle af vejene er belagt med personlige relationer og kompetencer, nogle kommer i form af en CSV-fil, og nogle skaber vi selv.


Hvad du har brug for, er ikke nødvendigvis hvad din nabo har brug for. Tal med mig, lad mig høre hvad du har brug for. Sammen finder vi det.


Dit bogholderi og kravene dertil flytter sig jævnligt men det betyder ikke at du ikke kan få noget viden ud af det som kan løfte din virksomhed op på et andet niveau.

Finansbogholderi


De flester der starter med bogholderi starter med finansbogholderi. Det gør man for at få en forståelse af hvordan de andre moduler spiller sammen senere hen. F.eks debitormodul, kreditormodul, lagermodul osv.


Finansbogholderi bruges hver dag i alle virksomheder i en vis udstrækning, idet de fleste regnskabssystemer er moduleret efter virksomheden.


Finansbogholderi stiller krav til, at de bevægelser man danner i regnskabet er dokumenteret, måske på en mere kompleks måde. Afskrivninger, periodiseringer og henlæggelser kræver specielle opgørelser, for eksempel i excel.


Stoisk kan tage sig af denne process, og sørge for korrekt dokumentation, afstemninger og opgørelser som er klar til revision.


Stoisk kan også komme og gennemgå disse processer med dig eller din bogholder, og sikre at gode rutiner overholder de dokumentationskrav som følger.

Controlling


Et andet ord for økonomiansvarlig - ikke for afdelingen, men for de underliggende dokumenters rigtighed, at de overholder dokumentationskrav til revision og tallenes rigtighed er sikret over for ledelsen, som skal bruge rapporter som beslutningsgrundlag.


Typisk er der fokus på kreditorer, men funktionen kan også være for specielle og målrettede rapporter til ledelsen, analyser af nøgletal, afstemninger og meget andet.


Controlling stiller lidt højere krav til og indblik i regnskabet, de overordnede krav og er kritisk i forhold til om tingene nu også kan være rigtige, tjekker tingene 2 gange og forstår hvad man kigger på.


Stoisk kan tage sig af denne process, og vi kan samarbejde med dig for at finde nogle måltal som du kan bruge til at se om tingene følger den forventede udvikling - det er ikke nødvendigvis et budget. Det kan også være om faktura ligger for længe i ind- eller ud-bakken.


KPI's behøver ikke tage udgangspunkt i regnskabstal. For en af danmarks største virksomheder lavede jeg KPIs med udgangspunkt i en revisionslog. Resultatet havde konsekvenser i hele kæden af den undersøgte process.

Åbningstider


Mandag:   Lukket (1)

Tirsdag:     Lukket (1)

Onsdag:    Lukket (1)

Torsdag:    Lukket (1)

Fredag:      12-15 (2)


(1) Det fysiske kontor er lukket på disse dage grundet off-site opgaver.


(2) Kontoret er åbent, og der kan bookes møder mv.


Der svares på mail og tlf inden for 48 timer.

STOISK

  Din bæredygtige bogholder


Staget 48

3070 Snekkersten

Danmark

 

Email: Indbakke@stoiskregnskab.dk

 

Telefon: 61 27 76 76

Copyright @ STOISK |  CVR-nr.: 28 91 97 19 | Staget 48 | DK-3070 Snekkersten | Danmark

Stoisk på Facebook
Stoisk på Linkedin

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.

Læs mere
Jeg accepterer