Konsulent Priser

PRISER

PRISER (ekskl. moms)

 

Når du handler hos Stoisk, køber du min viden, min erfaring og min tid.


De tre ting er nemt at sige, men svært at forholde sig til.


Viden

Det drejer sig om min opdaterede viden om det lovgivningsmæssige på regnskabsområdet, som ikke er altfavnende, men relevant for det arbejder jeg oftest sidder med. Det drejer sig om hvilke opgaver der skal løses, i forhold til afstemninger, deadlines, hvilke værktøjer der skal bruges og meget andet. Med nye opgaver kan der være ny viden der skal opsøges, og der ved jeg af erfaring hvor jeg skal finde det.


Erfaring

Det drejer sig om om at jeg har været igennem arbejdsopgaverne rent praktisk før, og derfor allerede ved før jeg starter opgaven hvor eventuelle faldgruber, og genveje ligger. Dette sikrer en bedre opgaveløsning.


Tid

Jeg har lidt i omegnen af 1.300-1.400 timer til rådighed om året. Alle omkostninger skal dækkes ind på dise timer, og det er også her at der skal tjenes penge, spares op til udskiftning af værktøjer og meget andet. Du bliver ikke faktureret for mine pauser, mine ferier, min sygdom og på helligdage for da er jeg ikke på dit kontor. Til gengæld kan det forventes at jeg indhenter en anden resource til at dække for mig i tilfælde af længerevarende sygdom eller ferier

Priser på ydelser

 

Jeg tager ansvaret for bogføringen af dine bilag online i cloudbaserede økonomisystemer, eller kommer hos dig og udfører forskellige opgaver.

Ydelse

Beskrivelse

Timepris ex moms

Konsulent - økonomi assistent (onsite)

Generel økonomi erfaring, ikke nødvendigvis i jeres specifikke system - men kan oplæres på kort tid. Typisk tastearbejde, lettere bogføring, arkivering og diverse adhoc kontorarbejde. (ingen rådgivning/controlling)

475,-

Konsulent - Debitorbogholder (onsite)

Flere års erfaring med debitorbogholderi, indbetalinger, PBS/FIK, rykning, betalingsaftaler, korrespondance med advokat, konkurser, rekonstruktioner mv.

575,-

Konsulent - Kreditorbogholder (onsite)

Flere års erfaring med kreditorbogholderi, godkendelser, kontering, afstemninger, korrespondance med leverandører, danske og udenlandske betalinger og mange forskellige banker.

575,-

Konsulent - Lønbogholder (onsite)

Generelt høj erfaring med økonomi, men kun begrænset erfaring med det specifikke og komplicerede lønregnskab (overenskomster osv).

500,-

Konsulent - Økonomi Senior

Alle opgaver vedrørende bogholderi med flere års erfaring. Kan indgå i teams, vurdere materiale kritisk, foreslå forbedringer, arbejde selvstændigt, opsøge svar og håndtere alt ad-hoc arbejde, afstemninger, månedsluk processer mv. Selvkørende efter kort oplæring.

650,-

Konsulent - Mini-regnskabschef

Erfaring med lukning af perioder, periodiseringer, hensættelser, afstemninger, kontroller, klargøring til revision, oplæring af medarbejdere mv.

750,-

Konsulent - Controller

Afstemninger, kontroller, gennemgang af regnskab, KPI's/måltal, process beskrivelser mv.

700,-

Kørsel

Jeg kører gerne ud til opgaver på hele sjælland, vær dog obs på at lange ture betyder jeg ikke kan være der en fuld dag.

Hovedstadsområdet: 400,- pr. dag (inkl parkering)


Øvrige sjælland: 3.56/km + parkering + køretid (6,5 kr pr minut).

STOISK

  Din bæredygtige bogholder


Staget 48

3070 Snekkersten

Danmark

 

Email: Indbakke@stoiskregnskab.dk

 

Telefon: 61 27 76 76

Copyright @ STOISK |  CVR-nr.: 28 91 97 19 | Staget 48 | DK-3070 Snekkersten | Danmark

Stoisk på Facebook
Stoisk på Linkedin

Åbningstider


Mandag:   Lukket (1)

Tirsdag:     Lukket (1)

Onsdag:    Lukket (1)

Torsdag:    Lukket (1)

Fredag:      12-15 (2)


(1) Det fysiske kontor er lukket på disse dage grundet off-site opgaver.


(2) Kontoret er åbent, og der kan bookes møder mv.


Der svares på mail og tlf inden for 24-48 timer.

Vi bruger småkager til at måle på brugen af hjemmesiden. Ved at fortsætte accepterer du også brugen af småkager.

Accept