Regnskabskonsulent

Interim assistance i København & Nordsjælland

“Barsel er fantastisk … bare ikke lige i bogholderiet”.

Holder dine medarbejdere af dig som leder, så tror jeg også godt de ville ønske at få en stabil medarbejder ind til at afløse deres opgaver i den periode de er væk, hvis der er behov for det.

Noget af det værste er at være væk fra sin plads, og vide at bunkerne kun vokser. Det giver stress.

Jeg har mulighed for at komme til jer, arbejde i jeres økonomisystem og hjælpe med alsidige opgaver i forhold til regnskab. Om det er grundet planlagt fravær, et pludseligt opstået behov – eller periodevis.

Min baggrund i revision, mange års bred erfaring med regnskab og controlling, og flere års erfaring som konsulent gør, at jeg har nemt ved at sætte mig ind i nye opgaver.

Jeg nævner ikke tidligere kunder, selvom jeg er stolt af at have arbejdet for danmarks største og bedste inden for ejendomsporteføljer, fotografi, software, medier, treasury services og shipping. Du kender helt sikkert nogle af dem.

Hvad mener jeg præcis med at være konsulent?

En konsulent er en person fra en anden virksomhed, der er midlertidigt hyret ind, som kommer i kortere eller længere tid for at løse kerneopgaver eller projektopgaver eller bidrage med specielle kompetencer som din organisation ikke selv har på lønrullen.

Konsulent services er derfor altid dyrere, end at få løst en opgave af en bogholder der sidder på sit eget kontor. Der er kørsel, køretid, parkering, mobilt udstyr og andet der bidrager til kostprisen. Erfaringsniveau spiller også en rolle, og uddannelse koster også.

Hvad koster en konsulent?

Det er almindeligt i branchen at have forskellige satser, for forskellige kompetencer på konsulenter der sendes afsted til udlån.

Spørger du hos danmarks største konsulenthus for økonomi medarbejdere, så ligger en assistent (f.eks en nyuddannet op til et par års erfaring) på ca. 500 i timen for on-site opgave løsning.

Med en på controller niveau kan man lægge ca. 30% på prisen.

For en regnskabschef kan du lægge yderligere minimum 30% på prisen.

Revisor assistent til minimum 800,-

Hvad er forskellen?

Efter at have været i danmarks største konsulenthus er de umiddelbare forskelle:

  1. Jeg oversælger ikke mig selv. Har du et behov jeg ikke kan løfte, så finder jeg en der kan og jeg belyser altid de områder der kan være udfordrende.
  2. Jeg bruger flere penge på efteruddannelse end de største konsulenthuse.
  3. Jeg har som selvstændig en større interesse i at du som kunde får mest udbytte af mit besøg.

Viden

Det drejer sig om min opdaterede viden om det lovgivningsmæssige på regnskabsområdet, som ikke er altfavnende, men relevant for det arbejder jeg oftest sidder med. Det drejer sig om hvilke opgaver der skal løses, i forhold til afstemninger, deadlines, hvilke værktøjer der skal bruges og meget andet. Med nye opgaver kan der være ny viden der skal opsøges, og der ved jeg af erfaring hvor jeg skal finde det.

Erfaring

Det drejer sig om om at jeg har været igennem arbejdsopgaverne rent praktisk før, og derfor allerede ved før jeg starter opgaven hvor eventuelle faldgruber, og genveje ligger. Dette sikrer en bedre opgaveløsning.

Tid

Jeg har lidt i omegnen af 1.300-1.400 timer til rådighed om året. Alle omkostninger skal dækkes ind på dise timer, og det er også her at der skal tjenes penge, spares op til udskiftning af værktøjer og meget andet. Du bliver ikke faktureret for mine pauser, mine ferier, min sygdom og på helligdage for da er jeg ikke på dit kontor. Til gengæld kan det forventes at jeg indhenter en anden resource til at dække for mig i tilfælde af længerevarende sygdom eller ferier

Priser

Jeg tager ansvaret for bogføringen af dine bilag online i cloudbaserede økonomisystemer, eller kommer hos dig og udfører forskellige opgaver.

Ydelse Beskrivelse Timepris ex moms
Konsulent – økonomi assistent (onsite) Generel økonomi erfaring, ikke nødvendigvis i jeres specifikke system – men kan oplæres på kort tid. Typisk tastearbejde, lettere bogføring, arkivering og diverse adhoc kontorarbejde. (ingen rådgivning/controlling) 475,-
Konsulent – Debitorbogholder (onsite) Flere års erfaring med debitorbogholderi, indbetalinger, PBS/FIK, rykning, betalingsaftaler, korrespondance med advokat, konkurser, rekonstruktioner mv. 575,-
Konsulent – Kreditorbogholder (onsite) Flere års erfaring med kreditorbogholderi, godkendelser, kontering, afstemninger, korrespondance med leverandører, danske og udenlandske betalinger og mange forskellige banker. 575,-
Konsulent – Lønbogholder (onsite) Generelt høj erfaring med økonomi, men kun begrænset erfaring med det specifikke og komplicerede lønregnskab (overenskomster osv). 500,-
Konsulent – Økonomi Senior Alle opgaver vedrørende bogholderi med flere års erfaring. Kan indgå i teams, vurdere materiale kritisk, foreslå forbedringer, arbejde selvstændigt, opsøge svar og håndtere alt ad-hoc arbejde, afstemninger, månedsluk processer mv. Selvkørende efter kort oplæring. 650,-
Konsulent – Mini-regnskabschef Erfaring med lukning af perioder, periodiseringer, hensættelser, afstemninger, kontroller, klargøring til revision, oplæring af medarbejdere mv. 750,-
Konsulent – Controller Afstemninger, kontroller, gennemgang af regnskab, KPI’s/måltal, process beskrivelser mv. 700,-
Kørsel Jeg kører gerne ud til opgaver på hele sjælland, vær dog obs på at lange ture betyder jeg ikke kan være der en fuld dag. Hovedstadsområdet: 400,- pr. dag (inkl parkering)
Øvrige sjælland: 3.56/km + parkering + køretid (6,5 kr pr minut).

Lidt om økonomi systemer

De har udviklet sig!

Jeg har arbejdet med regnskab, og økonomisystemer siden 1999. Men min indlæring startede allerede i midten af 80’erne, med en mor der var revisor og et helt nyt system fra Damgård Data på en 486’er med monocrom skærm til over 100.000 kr dengang. Jeg var imponeret!

Dengang var der store forskelle, og det var besværligt (dyrt) at få det rette system, og finde en til at betjene det. IT var nyt og dyrt.

Problemstillingen er nogle gange den samme med de systemer vi har i dag – at finde den rette person til det rette system.

Jeg har arbejdet med mange systemer over årene og kan derfor hurtigt sætte mig ind i dem, og med min revisor baggrund giver det mig mulighed for hurtigt at forstå hvordan systemet er bygget op.

Indkørsel er minimal.

Jeg har også stor erfaring med process beskrivelser, automatisering og digitalisering, og har en naturlig interesse for IT.

Navision

Concorde

C4, C5

Winfinans

Summasummarum

Microsoft Axapta 2012

SAP

Visma Business

Visma E-conomic

Danløn

Dataløn

DOS

Windows 3.1

Windows 95

Windows ME

Windows 8

Windows 10

Outlook

Excel

Word

Menu