Tak for din henvendelse

Tak for din henvendelse!
Du får besked så hurtigt jeg kan kontakte dig!

Nikolaj

Vidste du at Stoisk blev “carbon negative” allerede i 2019?

Såfremt du har en tidsfølsom henvendelse – ring da på tlf  61 27 76 76 og læg besked på telefonen.

Her er et gratis tip – Er du usikker på hvilket regnskabssystem du skal vælge?

  • Prisen på et økonomisystem måles på bundlinjen da der er mange processer som påvirkes af et godt eller dårligt system.
  • Vælg et system som integrerer fantastisk med gode API egenskaber til tredje parts værktøjer. Potentialet for at kunne automatisere import af leverandørfaktura og aflæsning af betalingsinformationer kan spare dig mange timer årligt og disse kan konverteres til omsætning eller strategisk udvikling.
  • Vælg et system som har et godt afstemningsmodul, så du ikke skal bruge unødigt lang tid på at stemme banken af og finde ud af hvilke af dine debitorer der ikke har betalt. Banken skal stemmes af jævnligt.
  • Vælg et system som opfylder de behov du også har om 5-10 år. At skifte system i midten af en vækstrejse er en stor pine – og hvis du skal skifte om 5-10 år, så vælg et system som kan eksportere alt, herunder digitale kvitteringer.
  • Vælg et system som giver mulighed for at du nemt kan importere transaktioner i store mængder – Eksempelvis via fil import eller import af kassekladder. En ny strategi for eksempelvis online salg kan pludselig skabe en uforudset stor volumen af transaktioner og omsætning.
  • Vælg et system som reducerer tidsforbruget du forbinder med administration og giver et godt overblik, eller integrerer godt til digitale værktøjer som giver et godt overblik.
  • Du kan med få værktøjer skabe en administrativ hverdag som hurtigt er overstået, eller vælge en administrativ proces som kræver at du bruger dine aftener og weekender på at finde overblikket i din økonomi.

 

stoisk logo