Ydelser

Du kan finde hjælp til bogholderi ydelser hos Stoisk

Hos Stoisk bruges der nye digitale værktøjer til at effektivisere regnskabsservice i de mest brugte regnskabsprogrammer vi har på markedet. Hvis du skal have en bogholder til E-conomic som forbedrer din bruger oplevelse og sparer dig tid, så er det hos Stoisk du finder det.

Jeg tror på at du kun skal bruge tid på at kigge på dine bilag 1 gang. Resten håndteres digitalt igennem de systemer vi bruger. Du skal ikke vente 3 måneder på en momsrapport for at få et overblik hvis du godt vil have den før.

Med disse metoder frigiver jeg internt tid til at give dig en personlig service med dialog i øjenhøjde i stedet for at jagte dig efter manglende bilag eller regelrytteri.

Stoisk leverer regnskabsservice til små erhvervsdrivende

Jeg forstår hvor vigtigt det er for dig at føle dig tryg i din virksomheds økonomiske situation. Derfor tilbyder jeg ikke kun praktiske regnskabstjenester, men også en følelsesmæssig forbindelse til din virksomheds succes. Du får en god sikkerhed for at tallene er i orden hos mig og mulighed for at få et godt overblik over udviklingen.

Regnskabsservice betyder blot at at jeg servicerer virksomheder med forskellige opgaver inden for regnskabsbranchen – hvad de nu har brug for at få hjælp med.

Dette giver dig mulighed for en bedre nattesøvn. Med bedre nattesøvn kommer øget innovation. Med øget innovation har du mulighed for at ændre din omsætning og få et højere overskud.

Selvom du ikke måske selv kan holde øje med din virksomheds sundhed, så gør vi det uanset om du ønsker det eller ej. Fordi det er vigtigt for os at din virksomhed trives. Du er ikke bare et nummer i rækken.

Ydelser-hos-stoisk

Faste priser på opgaver

Din egen adgang til digitale værktøjer

En fast tilknyttet regnskabsmedarbejder der kender din virksomhed

Opsætning af integrationer

Bogholderi

Afstemninger af bank og andre konti

Indberetninger af moms, lønsum og skat

Ubegrænset rådgivning til faste priser

Rabat ved forudbetaling 2% pr. måned

Rabat ved loyalitet 2% pr. år op til 10%

Samarbejde med revisorer landet over

Hastighed, Hyppighed og Tilgængelighed er Værdiskabende

Udover vores kerneydelser inden for digitalt bogholderi tilbyder vi også relevante tillægsydelser, der supplerer og skaber værdi for din virksomhed. Disse ydelser omfatter blandt andet afstemninger, kontroller, og løbende opdateringer af din økonomi, så du altid har et klart overblik. Med fleksible rapporteringsmuligheder og mulighed for løbende kontrol af din økonomi kan vi skræddersy vores service efter dine behov og ønsker. Vi er klar til at hjælpe dig med at opnå succes med din virksomhed, uanset hvilke udfordringer du står overfor.

Sådan ser vores likviditet ud

360 graders sundhedstjek

Hvis du ikke ved hvor du står med din virksomheds økonomiske sundhed, så kan vi kigge på din e-conomic aftale for at se hvor der kan være usikkerheder og muligheder for forbedringer.

Stil dig selv disse 3 spørgsmål, og hvis du er usikker så kan der være grund til at kigge nærmere på det.

  • Når du laver en saldobalance for sidste periode, kvartal eller måned og kigger på din bank og din kasse beholdning. Står det tal så i banken eller i kassen på den samme periodes slut dato?
  • Når du kigger på din debitor saldo liste og din kreditor saldo liste for sidste periode, fremgår der så posteringer som du ikke kan genkende?
  • Er din egenkapital et positivt eller et negativt tal og ved du hvad det betyder?