Bogholder i København

Stoisk hjælper virksomheder i København og Nordsjælland, som en bogholder i København eller digitalt – skal din virksomhed være den næste?

Der er ikke tvivl om at vi har flest bogholder kunder i København og Frederiksberg.

Stoisk hjælper mange kunder med regnskabs service fra vores kontor via online løsninger. Møder via Teams og bogføring i E-conomic via internettet er den primære grund til at vi kan give lige så god service til kunder i København som til vore andre rundt omkring i Danmark.

Med digitale værktøjer og en moderne tilgang til bogholderi er det let at være mere nærværende og have mere tid til positivt samarbejde.

Frederiksberg metro
4186613

Bogholderi er for mange iværksættere det næste bump på vejen – men det kan være et vækst værktøj

Hvis du har en virksomhed som står over for ændringer, ønsker at vokse, mangler en økonomi medarbejder eller finder bogholderi som en byrde der holder dig tilbage – så kan det være at det du ønsker og det vi kan hjælpe med matcher godt.

I 2024 har vi plads til 5 nye kunder og vi kører derfor en kampagne for at finde de virksomheder som matcher godt med os.

Stoisk har fokus på værdiskabelse hos dig, det betyder at vi bruger digitale værktøjer som sparer tid og giver mere tid til rådgivning, overvågning eller har fokus på at skabe et overblik for dig som kunde – hvis du ønsker det.

Hvis du er interesseret i hvad vi kan tilbyde, så bed om at blive kontaktet af os. Det er vigtigst for os at vi kan have et produktivt og positivt samarbejde og at du som kunde er tilfreds med den værdi som vi skaber hos dig.

Er det vigtigt for dig at du får en bogholder i København ?

Det er ikke alle der er vant til digitale løsninger og vi har nu hjulpet mange virksomheder i København med hjælp af en bogholder på deres eget kontor, og det har været tilfredsstillende for både virksomheden og Stoisk.

Men vi hjælper endnu flere kunder med en digital tilstedeværelse og det er for de fleste den åbenlyse løsning som skaber værdi for dem. Der er ikke grund til at afstand skal være et fravalg, men overvej om digitale løsninger kan være et tilvalg.

Der er tidspunkter hvor fysisk fremmøde klart slår et digitalt møde – og da vi til en hvis grad sælger tillid, så vil det være et åbenlyst tilvalg når det giver mening og skaber værdi. Eksempelvis når vi skal oplære nye medarbejdere, mødes for første gang eller i forvejen er i området.

samarbejde
undraw Reading time re phf7

Hvis du overvejer at skifte revisor – så vælg en partner som du kan se dig selv med i fremtiden.

Uanset om du vælger Stoisk eller en anden regnskabspartner, så er det vigtigt at du har en god mavefornemmelse, tillid er måske den vigtigste ting i vores branche. Det bidrager til en bedre nattesøvn. Her er et tip til at skabe lidt mere ro om din kommende regnskabspartner.

Tjek at din kommende partner har den rette branchekode – vi er under tilsyn af finanstilsynet. Det sikrer overholdelse af reglerne og et fagligt højt niveau når der stilles krav til os. Tjek gerne ejernes historik. Er virksomheden mindre end 5 år gammel? Det kan skabe tvivl om pris niveauet eller kvalitetsniveauet hvis virksomheden er meget ung.

Disse få tjek kan give dig et bedre indtryk om troværdigheden og skabe lidt ro omkring troværdigheden af de aftaler du skal indgå.

Hvis du mener at Stoisk alligevel kan være et godt match – så kontakt os, bed om et opkald eller skriv en mail. Så ses vi lige om lidt!